Modele de rochii crosetate scheme carti

Toate modelele sunt însoțite de instrucțiuni detaliate și Scheme, pentru a fi realizate Cât mai ușor. Croseta de Aur – carte scrisă de Smaranda Zburlan, apărută la Editura Ceres 1983. Această carte cuprinde o serie de modele de crosetat, daca nu stii să crosetezi, atunci te invata cum trebuie sa faci (Prima lectie de crosetat). Deasemenea, te învată diferiti pasii pe care trebuie sa II parcurgi pentru a realiza un anume modèle. Cartea este o bogatie pentru orice femeie care este pasionata de lucru manuel, Care își dorește să realizeze ceva Frumos cu propriile-i mâini. Dacă ai această carte, atunci potï singură să Cine faci o Fusta crosetata, un Şal crosetat, bluza si jacheta crosetata, Vesta crosetata, rochii crosetate, compleuri crosetate, costume de baie crosetate, etc, important este sa stii ce Model vrei sa Alegi. Croseta de Aur ITI ofera modele de Fuste crosetate, modele de fete de Perna, MODELE pentru CEEA CE vrei tu. Tagsbebe Bluze crosetate diagrame femei fait à la main incepatori invatam lectii modèle tutoriale zig zag O multitudine de decoratiuni crosetate pentru Casa, DIN vremuri de demult ne trezesc Mereu admiratia. Destul de putine informatii despre Arta dantelariei au ajuns pana la Noi. La origini sunt dantelele realizate cu Acul si suveica, pe care si le Puteau permite doar aristocratie si clerul.

Dantela crosetata un aparut… Modelul crosetat in zig zag este un Model simlu si deosebit ce poate fi lucrat aproape pentru orice fel de articol crosetat: paturici, Fuste, rochii, Bluze, poncho, pardesie chiar si caciuli. Paturica crosetata pentru copii; Fondul deschis si stralucitor de Alb este Ideal pentru a Pune in evidenta modelul de ajungeam al acestei Paturi crosetate pentru copii Care alterneaza la fiecare 10 randuri de modèle. Aceasta paturica crosetata sont dimensiunile de 100 cm/120 cm si grossit de aprox. 700 gr…. Stelutele crosetate si clopoteii sunt decoratiunile ideale pentru impodobirea Bradului de craciun. Se pot realiza DIN diferite tipuri de Fire, INSA cele mai folosite sunt bumbacul mercerizat, Care se poate apreta foarte bine, Dar Si firul de lurex cu vascoza care da o stralucire de l`art decoratiunilor pentru Craciun. Va voi… CARTILE astea le-am vazut in copilarie la Mama in Biblioteca INSA, cum EA nu le avea cu mestesugul asta, a scapat de ele. Acum le-AM regasit si-TI multumesc mult! N-am mai migalit de Ani de zile, Dar Sper sa fie ca mersul PE bicicleta, acum ca am Teoria in Fata.

Nu este greu, INSA trebuie să vrei sa iti faci singura propriile haine pentru ca atunci ai o cu totul Alta satisfactie, si in plus, VEI fi apreciata de CEI DIN Jur pentru unicitate.